Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"ECO life: життя у стилі еко" - проект економічного факультету ЛНУ

Економічний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка, Львівська міська рада та Національна туристична організація України запрошують на відкриття проекту "ECO LIFE: життя у стилі еко" 4 грудня 2018 р. о 12 год у Дзеркальну залу Львівського національного університету імені Івана Франка (вул.Університетська, 1).
ECO life: життя у стилі еко.

Проект "ECO life: життя у стилі еко" - це освітня платформа для пропаганди еко-трендів в середовищі міста. Він зорієнтований на соціально-свідому, підприємливу та ініціативну студентську молодь, готову змінювати усталені стереотипи. Проект відображає підвалини успішного суспільства, що побудовані на взаємодії співпраці між владою, освітою та бізнесом. Акцент у такій співпраці ставиться на впровадження еко-стратегій студентства задля трансформації суспільної свідомості та побудови еко-суспільства. Кінцевої мети студенти досягнуть завдяки реалізації своїх еко-проектів, спрямованих на пропаганду життя у стилі ЕКО! 

Проект передбачає організацію низки круглих столів за напрямами: HoReCa; установи, організації та офіси; дитячі дошкільні заклади та заклади середньої освіти; домогосподарства; також навчання, моніторинг проблематики по напрямах, написання проектів та їх представлення.

"ECO LIFE: життя у стилі еко" - це суспільно-орієнтована складова трансформації еко-свідомості суспільства та бізнесу, актуалізації екологічної проблематики через популяризацію ефективності еко-виробництва та еко-технологій.

Організатори запрошують всіх небайдужих долучитися до реалізації студентських ідей та пропаганди еко-трендів в середовищі міста! Пропонуємо зробити крок до екологічної трансформації соціуму.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ