Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Електрон» знизив ціну на телевізори на 20-25% у зв’язку зі збільшенням на львівському ринку імпортної продукції

Телевізійний завод «Електрон» знизив ціну на телевізори на 20-25% у зв’язку із збільшенням імпортної продукції. Про це “Гал-info” повідомив генеральний директор телевізійного завод «Електрон» Орест Яремчук.

За його словами, Верховна Рада в минулому році зменшила ставку ввізного мита на готові телевізори з 150% до 14%, чим поставила в нерівні конкурентні умови виробників щодо імпортерів. «Ринки відкриті – мито не захищає українського виробника телевізорів», - сказав Орест Яремчук.
В минулому році спостерігався обвал цін на телевізори. Зокрема, у першому кварталі цього року спостерігалося затоварення ринку. «Як наслідок, пропозиція збільшилася, активного попиту немає, ціна на телевізори зменшилася.
Як зауважує Орест Яремчук, на ринку спостерігається багато контрабандного товару, а також при перетині  кордону митна вартість занижується, що, своєю чергою, дозволяє продавати телевізори по нижчій вартості.
Як повідомляло «Гал-info», 26 квітня телевізійний завод «Електрон» розпочав випуск телевізорів з рідкокристалічними екранами. На заводі розпочався випуск цілої лінії телевізорів з рідкокристалічними екранами, а саме: телевізори з розмірами екранів 20 дюймів або 51 см, 26 дюймів або 66 см та 32 дюйми або 81 см.
ВАТ "Концерн Електрон" виробляє телевізійну техніку, телевізійні приймачі кольорового зображення.
Акціонерами ВАТ “Концерн-Електрон” є як фізичні, так і юридичні особи. Державної частки у статутному фонді акціонерного товариства немає.
В телевізорах „Електрон” закладено всі можливі функції таких класів телевізорів, зокрема: телетекст, стереозвук на низькій частоті, у великих моделях є звук NICAM (стереозвук з ефіру), є модель із сабвуфером, додаткові функції обмеження доступу („дитячий замок” та режим „готель”). В телевізорах є входи для підключення аналогових та цифрових джерел сигналу, до прикладу, DVD-плеєра, відеомагнітофона S-VHS, сателітної антени, декодера цифрового телебачення, ігрової приставки тощо. Телевізори захищені від коливань напруги від 100 до 280 вольт. Меню управління українсько мовою, а також на вибір ще 17 мов.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ