Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Електронний квиток запрацює у Львові невідомо коли – депутат

На найближчих сесіях Львівської міськради питання щодо електронного квитка не буде підійматись. Не вдасться ввести електронний квиток і до Євро-2012. Про це сьогодні, 6 березня, заявив Юрій Кужелюк, депутат ЛМР, член робочої групи з впровадження электронного квитка.

За його словами, противників впровадження електронного квитка нема, але систему ел-квитка потрібно впроваджувати тільки після обґрунтованих економічних прорахунків. Наразі працює група, в яку входять експерти, чиновники та депутати ЛМР. Коли ж закінчаться всі пропрацювання – не відомо.

«Безперечно, є позитив у введенні електронного квитка. Проблема тільки у тому, як правильно організувати роботу. Ідея не пропрацьована, немає ні економічних прорахунків щодо кредитних можливостей, ні стовно перевезень пільговиків та щодо загальних надходжень у фірму», - сказав він

«Ніхто не може дати гарантії, що не подорожчає проїзд у громадському транспорті»,- додав депутат.

Окрім того, він зазначив, що електронний квиток вимагатиме збільшення кількості автобусів, бо частина пільговиків пересяде у приватний транспорт. Питання у тому, чи будуть готові до цього перевізники.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ