Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Елос-епіляція: особливості процедури

Елос-епіляція - процедура, яка відноситься до апаратної косметології та дозволяє швидко, ефективно та безпечно видалити зайве волосся на тілі.

В залежності від того, на якій ділянці проводиться процедура, може забезпечуватися і омолоджувальний ефект. Ефективність видалення волосся таким шляхом можливе завдяки ретельному видаленню фолікул. Головна перевага такої процедури – вона можу бути проведена практично на будь-якому типі шкіри.

mOERtTpiGpzjv9S1S2t1vC9PyvUZKX5UenuUhBItj_dqAKxAT6lL3LJJEYPE3Z9EV7pIMAmUTp-EeoNQFUc6r61GmWRz6BHAZv-Qz9vG5kVwXFaJt0sBwh9wgnJtQwKfNBefBjx2Te20lR2vQ1dcnlo

Плануючи видалити волосся таким способом, врахувати, що зробити це за 1 процедуру практично неможливо. В залежності від кількості волосся для досягнення очікуваного результату потрібно відвідати від 5 до 12 процедур. Одна з головних умов якісно проведеної процедури – вибір сертифікованого обладнання на https://medicalaser.com.ua/katalog-tovarov/apparaty-po-tehnologiyam/elos-epilyaciya-teh/.

Особливості проведення елос-епіляції

Спеціалісти не радять проводити елос-епіляцію самостійно в домашніх умовах, оскільки зростає ризик опіків, пошкодження шкірних покривів. Щоб процедура була проведена правильно та в безпечних умовах, краще звернутися до спеціаліста. Обираючи надійний апарат для свого косметологічного кабінету, варто звернути увагу на асортимент магазину https://medicalaser.com.ua/.

Важливі особливості елос-епіляції, які варто знати

  • Підготовка до процедури не менш важливий етап, ніж сам процес епіляції. Спеціаліст повинен зібрати анамнез клієнта та визначитися з тим, чи не має протипоказань. За 3-4 тижні до запланованої процедури не варто проводити депіляцію чи пілінг на обраній ділянці тіла, а за 14 днів до цього відмовитися від будь-якого способу засмаги. В залежності від ситуації спеціаліст повинен пояснити інші нюанси процедури.
  • Безпосередньо елос-епіляція складається з кількох етапів. Спочатку наноситься знеболювальне (особливо на чутливі ділянки), після чого проводиться обробка ділянки апаратом (важливо захистити очі клієнта спеціальними окулярами). Завершальний етап являє собою обробку антисептичним засобом та прикладання мазі, яка забезпечує відновлювальний ефект.
  • Врахувати, що тривалість процедури буде різною в залежності від того, яка ділянка обробляється. Так, в середньому обробка пахв та обличчя може займати 15-20 хв, зона бікіні – 40 хв, а епіляція ніг може тривати до 90 хв. Рекомендована частота проведення процедур – 1 раз в 30-45 днів.
  • Протягом 12-14 днів потрібно дотримуватися умов відновлювального періоду.

Помилки в проведенні процедури можуть стати причиною негативних наслідків: появи гіперпігментації або герпетичної інфекції, опіків. Врахувати, що до проведення елос-епіляції також є обмеження та протипоказання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ