Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Для жінок та про жінок: у Львові відкрили новий формат магазину EVA

Мережа EVA відкрила перший у Львові магазин формату EVA BEAUTY у ТРЦ “Victoria Gardens”.

Фото: EVA BEAUTY

Магазин нового формату EVA BEAUTY – це 350 м² не лише засобів для краси та догляду, але й сучасних сервісів для вибору декоративної та доглядової косметики відповідно до індивідуальних потреб. При вході до нової крамниці передусім помічаємо градієнтну зміну підсвітки: від зеленої до синьої, що демонструє майбутню унікальну особливість магазину. 

“Коли ми проводили дослідження і хотіли зрозуміти, якого кольору має бути наш магазин, то дізналися, що для жінки головне заходити кожен раз в новий магазин і отримувати нові емоції. Саме тому фішка нашого магазину, що кожен місяць його колір змінюватиметься”, - розповіла директорка бізнес-напряму EVA BEAUTY Василина Петлицька. 

Розпочинається шлях відвідувача магазину із парфумерного відділу. Тут покупець може обрати для себе парфуми, відповідно до бажаного аромату та цінової політики. Клієнт може також пройти спеціальний квіз, який передбачає відповіді на кілька запитань, що формують перелік парфумів, які можуть припасти до душі покупцеві. 

Наступна зона – візажу. У цьому відділі працює фахова візажистка, яка безкоштовно може допомогти клієнту підібрати косметику за допомогою експрес-макіяжу певної зони обличчя. Василина Петлицька зазначила, що через місяць команда планує запустити проєкт з організації постійної роботи візажистів, які за попереднім записом робитимуть повноцінні мейки. Деякі продукти клієнт може також приміряти віртуально за допомогою планшета доповненої реальності. 

Фото: EVA BEAUTY

Окреме відділення займає shop-in-shop “Центр здоров’я шкіри” - своєрідна аптека у магазині, де представлено дерматологічні засоби: лікувальну косметику, дезодоранти, догляд за дітками, вітаміни та засоби догляду за порожниною рота. Тут працюють фахівці, які можуть надати необхідні консультації з підбору. 

У магазині також функціонує зона тестування шкіри. У ній за допомогою спеціального обладнання спеціалісти лише за 15 секунд проводять скринінг шкіри обличчя та до 15 хвилин можуть провести фахову консультацію щодо вибору необхідного комплексного догляду за нею. 

“Ще багато років тому у межах одного із досліджень ми з'ясували, що у більшості українських жінок, на жаль, є лише один крем – для обличчя. Іноді два – денний і нічний. І все! Це не дуже правильно, тому що жінки навіть не завжди розуміють, чи підходить цей один крем під їхню шкіру. Саме тому ми в EVA впровадили сервіс безкоштовного тестування шкіри… І наше основне завдання – це не стільки розширити пошуки покупця, скільки навчити жінку правильно доглядати за своїм обличчям”, - додала Василина Петлицька.

Фото: EVA BEAUTY

Також у магазині є зона, у якій фахівці допомагають покупцям ознайомитись із засобами догляду за волоссям та його укладки. А стенд з накладними віями дає змогу ознайомитись із їх різними типами та простими відеоінструкціями з використання.

“Жінки, попри війну та економічне становище, все одно залишаються жінками. І все одно є запити на преміальні бренди, сервіси, послуги, на те, щоб просто зберігати свою рутину за будь-яких обставин. Адже саме на цій рутині, на ранковій масочці або вмиванні на ніч, іноді і тримається наша психіка. Тож цей магазин для жінок та про жінок”, - розповіла Василина Петлицька. 

Загалом асортимент магазину включає понад 7500 найменувань товарів, а завдяки планшетам для замовлення на EVA.UA та точці видачі інтернет-замовлень в магазині покупці отримують доступ до понад 120 000 товарів. 

Додамо, що це вже другий магазин нового формату EVA в Україні. У грудні 2023 року EVA BEAUTY вперше відкрили у одному з київських торгових центрів. За словами Василини Петлицької, такий формат магазину є логічним розвитком бізнесу усієї мережі, яка функціонує в Україні вже 22 роки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ