Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Енергетики обіцяють відновити електропостачання будинків на вулиці Коновальця до 20.00

ВАТ „Львівобленерго” запевняє, що електропостачання будинків на вулиці Коновальця буде відновлено сьогодні до 20. 00. Про це йдеться в інформації, яка надійшла „Гал-info” від відділу корпоративних зв`язків ВАТ „Львівобленерго”.
Нагадаємо, що 15 січня 2008 року о 22 год. 21 хв. виникла пожежа трансформаторної підстанції ТП 483 у місті Львові, що по вул. Коновальця, 8а. Внаслідок пошкодження трансформатора 400 кВа 6/220 кВ, без електропостачання залишилось більш ніж 50 житлових будинків. Оперативними бригадами міських електричних мереж були виконані роботи по відключенню як по низькій, так і по високій сторонах та знеструмлено об’єкт, аби надати доступ пожежним бригадам для ліквідації пожежі. Близько 24 год. пожежу було ліквідовано.
Станом на 1 год. 30 хв. 16 січня через резервне живлення по низькій стороні було відновлено електропостачання усіх житлових будинків, окрім будинків за адресою вул. Коновальця, 85а, б, в. На даний момент там продовжують працювати бригади міських мереж, які чистять підстанцію та проводять роботи по заміні трансформатора.
Паралельно працює комісія у складі представників ВАТ «Львівобленерго» та регіонального управління «Держенергонагляду». Причини аварії встановлюються.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ