Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Енергетики оновили електромережі на Стрийщині

У селах Йосиповичі, Довге та у місті Стрию «Львівобленерго» здійснило переоснащення електромереж, аби підвищити надійність та якість електропостачання споживачам.
фото - пресслужба Львівобленерго

Про це інформує пресслужба Львівобленерго.

У с. Йосиповичі енергетики встановили нову трансформаторну підстанцію для розвантаження двох ліній електропередачі напругою 0,4 кВ від існуючих підстанцій, побудували нові електромережі з використанням самоутримних ізольованих проводів (СІП), а це приблизно два кілометри, змонтували виносні шафи обліку на електроопорах. 

«На сьогодні половина села Йосиповичі є переоснащеною новими лініями електропередачі. Надалі ми плануємо оновити всі електромережі цього населеного пункту», — зазначив заступник головного інженера Південного РЕМ Юрій Вошик.

У селі Довге електромережі перебудували вже повністю — встановили дві розвантажувальні підстанції та здійснили переоснащення ліній електропередачі від трьох існуючих підстанцій. Загалом змонтували 14,5 кілометрів електромереж напругою 0,4 кВ з використанням самоутримних ізольованих проводів та 1,2 кілометра ліній напругою 10 кВ.

Окрім цього, енергетики замінили 2,3 км електромереж у місті Стрию на вулицях Ольги Кобилянської, Маркіяна Шашкевича, Марії Заньковецької, Кривій. Тут перебудували лінію електропередачі напругою 0,4 кВ від трансформаторної підстанції №3: розділили лінію електропередачі для покращення електропостачання, встановили нові електроопори та змонтували нові самоутримні ізольовані проводи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ