Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Епіфаній передав медикам Бучі та Гостомеля сучасні автомобілі "швидкої"

Предстоятель помісної Української православної церкви, митрополит Київський і всієї України Епіфаній передав медикам Бучі та Гостомеля сучасні автомобілі швидкої допомоги.
фото - facebook.com/epifaniy

Про це глава ПЦУ повідомив у Фейсбуці.

"На особливому фронті несуть своє служіння людям, а відтак і Богу, лікарі, рятуючи та захищаючи дар Господній – людські життя. Медики не на словах знають ціну часу, адже кожна хвилина є дуже цінною у боротьбі зі смертельною небезпекою. Автомобілі швидкої допомоги з сучасним медичним обладнанням, освятив і передав для медиків Бучанської та Гостомельської громад. Ці реанімобілі були придбані в результаті співпраці Православної церкви України та Української православної церкви США", - написав Епіфаній.

Він закликав молитися за наших медиків та лікарів, які жертовно стоять в обороні людського життя, допомагати їм за можливості та просити у Господа для них сил, безпеки і Божого благословіння.

"Господь дарував людям різні засоби для того, щоби ми могли лікувати тіло й душу під час нашого земного життя. Дар зцілення святий апостол Петро називає серед інших духовних дарів, даних нам через дію Святого Духа. У Писанні сказано: "Шануй лікаря честю заради потреби у ньому, бо Господь створив його, і від Вишнього – зцілення, і від Царя одержує він дар", - нагадав митрополит.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ