Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Епіцентр» запустив продаж принтерів 2021 року за зниженою ціною

ZTLTNcZ1DgcO1K6-BWkVswbK_eeDNbsTni4wzy2zNC2r3rjE6aospgdiM_s_bCrDHhDJo1CQRpmXRS3rEUjaf0kBaFKgwYj4WPdM7ZbI2HlZZf09spepAfrCl6UjC8v2WDG-iMUU=s0

З початком осені й з настанням холодів інтернет-магазин «Епіцентр» вирішив зігріти своїх покупців гарячими цінами на принтери та БФП 2021 року, а також на моделі попередніх років. Покупці часто ставлять питання: що таке БФП і чим він відрізняється від принтера? Насправді все просто, БФП – це багатофункціональний пристрій, який має в собі функції кількох офісних девайсів: принтера, сканера, факсу, тобто можна друкувати фото, робити копії, відправляти документи і т.д. В той момент, як за допомогою принтера вдасться тільки роздрукувати документ.

Серед принтерів, які беруть участь у розпродажі можна знайти популярні моделі 2021 року, які зібрали величезну кількість позитивних відгуків від покупців. Серед них лідируючі позиції займають: принтер Canon PIXMA G1420 А4, Epson L121 А4, а також Canon Pixma G540 А4. Всі ці пристрої є в наявності в «Епіцентрі», проте з покупкою краще поспішити, адже кількість товару обмежена. Особливою популярністю останнім часом користуються принтери з Bluetooth підключенням, а також з Wi-Fi. Набирають популярності також маленькі портативні фотопринтери, які за лічені секунди друкують чорно-білі або навіть кольорові фото.  

Зниження ціни на друковані пристрої відбулося до 10-15%, тому разом з БФП краще відразу замовляти витратні матеріали, такі як: чорнила, офісний папір або спеціальний фотопапір, адже саме зараз ці товари з червоною міткою, тобто за акційною ціною.

Продавець також анонсував, що у 2022 році асортимент розділу «Електроніка» на сайті EpicentrK стане ще масштабнішим, а кількість ЦЕ ТЕ (центрів техніки) в країні збільшиться, оскільки це одна з найпопулярніших категорій.

Що стосується оформлення замовлення і доставки, згідно з чинною програмою лояльності «Вигода» на сайті «Епіцентр», оформляти замовлення потрібно самостійно через особистий кабінет, адже таким способом клієнти зможуть отримати кешбек за покупки на свою бонусну карту. Нараховані бали стануть активні на 15-й день з моменту отримання замовлення, і в майбутньому користувач зможе розрахуватися ними за покупки.

З приводу доставки, найекономніший варіант – це забрати замовлення самостійно, безкоштовним самовивозом з центрів видачі онлайн-замовлень, які розташовані в самому «Епіцентрі» або ж окремі точки по всій території України. Покупець також може оформити кур'єрську доставку або доставку на відділення поштових операторів. Вибирайте потрібні вам характеристики, дизайн і ціновий діапазон й друкуйте та копіюйте скільки душа забажає.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ