Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

«Еспресо» покаже фільм про кіборгів Донецького аеропорту

24 серпня, в День Незалежності України, телеканал «Еспресо» покаже документальний фільм «Добровольці Божої чоти».«Еспресо» покаже фільм про кіборгів Донецького аеропорту. Про це повідомляє прес-служба каналу.

Фільм вийде в ефірі о 22.00.

Стрічка «Добровольці Божої чоти» розповідає про відважних захисників Донецького аеропорту. Герої фільму — реальні українські бійці. Режисери стрічки Леонід Кантер та Іван Ясній кілька місяців жили пліч-о-пліч з донецькими кіборгами та бійцями  ДУК «Правий сектор».

Сюжет фільму відтворює події, які відбувались в Україні впродовж останніх років, розповідає, як аеропорт Донецька опинився за лінією розмежування. Добровольці розпочинають боротьбу за нього та героїчно відстоюють 242 дні.

«Добровольці Божої чоти» показує не лише бойові будні бійців, а й їхнє бачення майбутньої України, в якій вони хотіли б жити і за яку борються.

Нагадаємо, прем’єра фільму «Добровольці Божої чоти» відбулась в кінотеатрі «Кінопанорама» у червні 2015 року.

Документальна стрічка «Добровольці Божої чоти» (на фестивалі у Польщі фільм називався «Українці») українських режисерів Леоніда Кантера та Івана Яснія здобула Приз глядацьких симпатій Міжнародного фестивалю документального кіно у Гданську (Польща).

Детектор медіа

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ