Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Facebook запускає сервіс прямих трансляцій Facebook Live

Сьогодні в найбільшій в світі соцмережі запуститься сервіс відеострімінгу Facebook Live. Про це на своїй сторінці повідомив засновник Facebook Марк Цукерберг.

«Сьогодні ми запускаємо Facebook Live для всіх - щоб полегшити створення, обмін і пошук живих відео», -написав він. Раніше соцмережа деякий час тестувала Facebook Live, однак сервіс був доступний не всім.

Today we're launching Facebook Live for everyone -- to make it easier to create, share and discover live videos.Live...

Опубліковано Mark Zuckerberg 6 квітня 2016 р.

"Live - це як телекамера в кишені. Будь-яка людина, у якої є телефон, може транслювати відео в будь-яку точку світу. Коли ви взаємодієте в реальному часі, ви відчуваєте більш тісний зв'язок. Це великий ривок для нашого спілкування, і це створить нові можливості для об'єднання людей", - написав Марк. 

Він також пообіцяв застрімити самого себе сьогодні о 10:30 ранку за місцевим часом (приблизно 20:30 за Києвом) і відповісти на всі питання щодо нового сервісу.

На даний час в Україні сервіс все ще не доступний доступний, ймовірно, через різницю в часі. Однак зовсім скоро українці зможуть здійснювати трансляції в будь-яку точку світу прямо зі своїх телефонів, потрібно тільки мати додаток Facebook на телефоні (iOS або Android). Потім натиснути іконку стрімінгу, ввести опис своєї трансляції та натиснути Go Live, щоб почати трансляцію. Щоб завершити трансляцію - натиснути Finish.

Під час трансляції ви побачите число глядачів, які дивляться вас в реальному часі, імена друзів і коментарі. Небажаних глядачів можна заблокувати, натиснувши на кнопку Block. Трансляції можуть тривати не більше 30 хвилин. Після завершення трансляції вона залишиться у вашій хроніці у вигляді звичайного відео.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ