Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Фаріон "стрілятиме поглядами і словами" у холуїв та пристосуванців

Сьогодні, 16 березня, під час народного віче у Львові в межах всеукраїнської акції опозиції «Вставай, Україно!» народний депутат України від ВО «Свобода» Ірина Фаріон розповіла, що їй відмовили в зустрічах зі студентами двох вишів Ніжина. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Як зазначила Ірина Фаріон, їй відмовили у зустрічі зі студентами Ніжинського державного університету ім. М. Гоголя та Ніжинського агротехнічного інституту, але вона все ж поїде туди, бо студенти – це авангард революційних рухів.

«Вони мені, як голові профільного підкомітету, забороняють зустрічатися зі студентами, а це свідчить про що, дорога громадо? Так, це свідчить про те, що я приїду на ті зустрічі!», - запевнила Ірина Фаріон.

Вона також зазначила, що це роблять «свої, українці». Фаріон назвала це холуйством та пристосуванством, але вона готова із цим боротися.

Нардеп також заявила, що під час зустрічі з ректором Ніжинського державного університету Олександром Бойком вона «стрілятиме в нього поглядами і словами».

Ірина Фаріон запевнила, що називатиме імена кожного, хто їй забороняє звершувати свою діяльність.

Лідер «Батьківщини» Арсеній Яценюк з цього приводу додав: «Пані Ірино, прошу не забудьте прізвище Табачника, бо то ще та холєра».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ