Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Філарет передав на передову продукти від парафіян

Предстоятель Української православної церкви Київського патріархату Святійший Патріарх Філарет передав партію гуманітарної допомоги військовослужбовцям 101 окремої бригади Збройних сил Україні, які несуть службу на передовій у Донецькій області.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми сьогодні, напередодні Різдва Христового, передаємо у військову частину, яка направляється на захист нашої Української держави на схід, на Донбас, чергову пожертву у вигляді тисячі коробок консервів", - сказав Філарет.

Він додав, що гроші на закупівлю тушонки були зібрані через скрині для пожертв на зміцнення Збройних сил у храмах Київського Патріархату.

Предстоятель УПЦ КП поінформував, що за минулий рік Київський патріархат відправив на передову близько 5 тис. тонн гуманітарних вантажів, зокрема продуктів харчування, медикаментів, одягу, бронежилетів та техніки на зразок тепловізорів, а також передав у зону АТО 8 автомобілів швидкої допомоги і звичайних авто.

"Окрім того, тільки Патріархія за минулий рік перерахувала 2 млн гривень, а в нас 25 єпархій, і кожна єпархія самостійно відправляє на передову вантажі і кошти", - зазначив Філарет.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ