Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Фірташ більше не голова Федерації роботодавців

Федерацію роботодавців України очолив голова спостережної ради ВАТ "Ветропак Гостомельський склозавод" та президент Асоціації підприємств скляної промисловості Дмитро Олійник. Про це йдеться у прес-релізі ФРУ.

Заступниками новообраного голови Федерації роботодавців стали: Олег Боярин - голова Наглядової ради ПрАТ "Єврокар", голова Федерації роботодавців автомобільної галузі, Володимир Цибульський - Генеральний директор АТ  "СКФ Україна", голова Волинського обласного об'єднання організацій роботодавців, Григорій Дашутін - президент концерну NICMAS.

Також заступниками Олійника стали Анатолій Гіршфельд - президент ІГ  "УПЕК", голова об’єднання організацій роботодавців Харківської області,Андрій Антонюк - голова Федерації роботодавців Києва, Євген Лапін - голова Сумського обласного об’єднання організацій роботодавців.

Дмитро Олійник у 2010-2011 роках вже очолював Федерацію роботодавців України, а з кінця 2011 року до сьогоднішнього дня був заступником Голови ФРУ з економічних питань.

Як відомо, до Олійника федерацією керував бізнесмен Дмитро Фірташ.

У США Фірташа звинувачують у тому, що він за допомогою хабарів на загальну суму у 18,5 мільйонів доларів хотів отримати дозволи на видобуток титану в Індії. Олігарху загрожує до 50 років тюрми і конфіскація всіх активів.

Нагадаємо, навесні 2015 року у суді першої інстанції Фірташ здобув перемогу, його адвокати домоглися відмови у видачі олігарха до США.

Економічна правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ