Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ФК Львів програв товариський матч румунському Газ Метану

ФК Львів, перебуваючи на зборах у Туреччині, програв румунському Газ Метану з рахунком 0:1. Про це повідомив сайт football.ua.

 

Десята на теперішній момент команда Румунії зуміла виграти у Львова, хоча своєю грою представники елітного румунського дивізіону не переконали у перевазі над львів’янами. Проте футболісти Ґаз Метана використали ту єдину помилку львівської оборони (відзначився один з наполегливих форвардів Ґаз Метана - Крістіан Сільвашан), яка й виявилася вирішальною у матчі, самі ж у захисті похибок не допускали.

 

Після забитого гола (у львівській команді помилився Лупашко) румуни не посоромилися відійти у захист і грали відверто на результати, подекуди використовуючи як грізну зброю стрімкі контратаки. Перериваючи одну з них, Леонідов навіть влучив у стійку власних воріт.

 

Особливо це стало помітно після перерви, коли команда з України заволоділа повною перевагою. На початку другого тайму львівські футболісти втратили чудовий момент зрівняти рахунок – після навісу Ільківа головою метрів із 7-ми пробив Мандзюк, воротар з-під поперечини витягнув м'яч. І відразу ж після цього пробивав зі зручної позиції Худзік, але влучив у захисника. Згодом Федорчук подав з флангу, Мандзюк пробивав головою – трохи вище воріт. А наприкінці поєдинку львівські футболісти втратили ще одну нагоду хоча б вирівняти становище – Федорчук «вирізав» діагональ на Мандзюка, який, зігравши у стінку з Худзіком, пробив у кут воріт, але воротар витягнув м’яч.

 

Варто зазначити, що і голкіпер львів’ян Марущак теж врятував свою команду після небезпечного удару зі штрафного за 4 хвилини до фінального свистка.

 

Отож, від середнячка румунської вищої ліги львівські футболісти поступилися, попереду ще три матчі, в яких можна буде реабілітуватися за стартову поразку.

 

Наступний поєдинок підопічні Альґімантаса Любінскаса проведуть у понеділок, 8-го лютого. Суперником львівської команди стане інша румунська команда Отопені. Це буде матч у рамках Кубка Аркадія (Arcadia Belek Cup). Іншу пару команд, які візьмуть участь у цих змаганнях, складуть болгарський ЦСКА із Софії та литовський чемпіон Екранас.

 

football.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ