Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Фонд „Євразія-серце” 2 тижні вирішуватиме як допомогти львівським лікарням

Вже є попередні висновки оглядового візиту представника швейцарського благодійного фонду „Євразія-серце”, члена Європейського товариства торакальної та кардіосудинної хірургії професора Пауля Фогта до медичних закладів Львівщини. Про це „Гал-info” повідомив голова правління Міжнародного центру впровадження програм ЮНЕСКО Валерій Попов, який і запрошував іноземців до Львова.
Делегація швейцарських медиків відвідала санаторій матері та дитини „Пролісок”, що в Моршині. Там, як і планували раніше, обладнають реабілітаційний центр. За задумом, дітей оперуватимуть в спеціалізованій львівській лікарні „Охматдит”, а в Моршині ці діти проходитимуть реабілітацію.
Представники фундації „Євразія-серце” зі Швейцарії та Міжнародного центру впровадження програм ЮНЕСКО домовились про наступну зустріч через два тижні. „За цей час швейцарські благодійники визначать, яка саме допомога потрібна. Наперед можу сказати, що це буде зокрема медичне обладнання та одяг для дітей” – розповів  Валерій Попов. Також відомо, що до Моршина на реабілітацію запрошуватимуть дітей з європейських країн.
„Євразія-серце” – це група лікарів, які зацікавлені в міжнародній співпраці, кооперації в науці та дослідженнях. Фундація цікавиться переважно серцево-судинними захворюваннями дорослих і дітей. До Львова швейцарці приїхали для ознайомлення з медичними установами, обміну досвідом між працівниками та співпрацю в галузі лікування та діагностики дітей.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ