Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Жовківщині легковик зіткнувся з пасажирським автобусом міжнародного сполучення

10 вересня о 14.15 год. у селі Великі Грибовичі Жовківського району на автодорозі Львів – Рава-Руська водій автомобіля «ВАЗ-21099» виїхав на зустрічну смугу, де не впорався з керуванням і зіткнувся з пасажирським автобусом «Mercedes-Benc» 613485», що належить Чеській транспортній фірмі «REGA» та рухався маршрутом «Рівне – Львів – Прага», - повідомили в прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та троє пасажирів легковика загинули на місці. Їхні тіла за допомогою спеціальних засобів рятувальних підрозділів ГУ МНС України у Львівській області вилучено з автомобіля та доставлено в обласне бюро судово-медичної експертизи м. Львова. Автобус від удару перекинувся набік, проте всі 30 осіб (громадяни України), які перебували в ньому, не постраждали.
О 17.40 год. на місце події прибув рейсовий автобус Київ – Прага, який забрав всіх пасажирів, та о 17.55 год. рушив за маршрутом.
На місці події працювали: оперативна мобільна група, оперативний відділ та два рятувальних відділення ГУ МНСУ у Львівській області на чолі з начальником Головного управління генерал-майором служби цивільного захисту Дмитровським С.Ю. – 5 одиниць техніки та 16 чол.; МВС – 3 одиниці техніки, 10 чол.; швидка медична допомога – 2 одиниці техніки, 5 чол., прокуратура Жовківського району – 1 одиниці техніки, 2 чол.; управління з питань надзвичайних ситуацій Львівської ОДА – 1 одиниці техніки, 1 чоловік.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ