Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Форму подачі розкладу електротранспорту на зупинках змінять

У Львові з метою економії ресурсів змінено форму подачі інформації на вказівних зупинкових знаках - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
Як повідомили у ЛМКП «Львівелектротранс», паралельно із зимовими графіками руху на знаках вказуватимуться і літні. Відтак, працівники служби руху комунального підприємства замінюватимуть лише зіпсовані інформаційні вказівники. До цього часу інформацію про графіки руху електротранспорту у Львові доводилось оновлювати кожних півроку при переході на літні та зимові графіки.
«Відтепер інформація про режим руху в зимовий та літній періоди буде доступна пасажирам увесь рік. Процедура заміни не із дешевих задоволень, адже на оновлення зупинкових знаків щорічно витрачалось понад шість тисяч гривень. Нині, у зв’язку із фінансовими труднощами на підприємстві, ми вирішили бути економнішими. Якщо не «попрацюють» над знаками та інформаційними вказівниками вандали, то вони зможуть служити до п’яти років. Плануємо оновлювати графіки руху тільки тоді і на тих маршрутах, де будуть змінюватися режими роботи», - прокоментував зміни заступник директора ЛКП «Львівелектротранс» Олег Білокурий.
Оновлення інформаційних вказівників на 118 трамвайних і 178 тролейбусних знаках планують закінчити до кінця квітня. За словами Олега Білокорого, останнім часом з зупинок електротранспорту безслідно зникло 10 знаків.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ