Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Форум професійної освіти на Львівщині зібрав понад 6 тисяч відвідувачів

18 квітня у виставковому центрі "Південний-ЕКСПО" відбувся ІІ Форум провесійної освіти, де було представлено 50 закладів професійної освіти Львівщини.
Форум професійної освіти на Львівщині зібрав понад 6 тисяч відвідувачів

“Наша основна мета – зламати стереотипи, яких існує безліч, навколо професійної освіти, показати, що наші заклади оновлюються, є конкурентними на ринку освітніх послуг, а також під час Форуму ми

активно заохочуємо заклади показувати майстер-класи за участі майстрів виробничого навчання. Діти бачать, що їхнім майбутнім наставником може стати молода, креативна і сповнена ідей людина. Також такі заходи дуже корисні для самих закладів. Це можливість заявити про себе і подивитись на своїх безпосередніх конкурентівʺ, - зазначила директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій. 

Форум професійної освіти цього року збільшив виставкову прощу до 3 тис кв.м. Були представлені всі  50 закладів професійної освіти та 60 різноманітних робітничих професій. Показано 15 модних колекцій, створених учнями закладів професійної освіти. Проведено більше 100 різноманітних майстер - класів. Більше 6 тисяч учнів відвідало захід. 

Також під час Форуму відбувся круглий стіл з директорами закладів професійної освіти, представниками підприємств та кластерів. Учасники порушили питання викликів, які постають перед закладами професійної освіти, а також акцентували увагу на перспективах їх розвитку в наступні роки. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ