Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Форум видавців знову погрожує переїхати зі Львова

Якщо у найближчі кілька років не буде вирішено проблему з приміщенням, Форум видавців розглядатиме питання переїзду книжкового ярмарку до іншого міста – заявила сьогодні, 5 вересня, під час прес-конференції президент Форуму Олександра Коваль. За її словами, проблема відсутності приміщення заважає Форуму, і не лише йому розвиватися. „Місто задихається без сучасної виставкової площі, а на наші пропозиції Львівська міськрада та Львівська облдержадміністрація наразі не реагують”, — сказала Олександра Коваль.
Представник влади, заступник начальника управління культури і туризму Львівської міськради Богдан Ховзун зазначив, що міська влада розробляє генеральний план розвитку міста, у якому має бути передбачена побудова великого виставкового залу.
На запитання, до якого саме міста може переїхати Форум видавців, Олександра Коваль напівжартома запропонувала оголосити тендер, конкретного ж міста назвати не змогла: „Ми не хочемо переїзду Форуму, адже він народився у Львові і саме у Львові має розвиватися. Жодне місто України не може зрівнятися зі Львовом”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ