Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Фракція Регіонів у Верховній Раді роздробилася

Фракція Партії Регіонів у Верховній Раді розділилася на шість груп, які, своєю чергою, поділені на три підгрупи, — повідомив 29 травня під час прес-конференції голова ЛОО ПР, народний депутат Олексій Радзієвський. За його словами, це зроблено для полегшення роботи фракції, адже вона нараховує аж 186 депутатів і координувати діяльність всіх цих народних обранців з єдиного центру дуже важко. Більше того, за словами Радзієвського, фракції такого масштабу, як фракції ПР у Верховній Раді України, нема в жодному європейському парламенті.

«Перша сесія Верховної Ради закінчилася для нас дуже несподівано. Ми були буквально заскочені пропозицією помаранчевих сил про оголошення перерви в роботі парламенту на два тижні і не встигли блокувати це рішення. Тепер же, коли ми максимально налагодили свою роботу, думаю, наступного разу подібних рішень вже не пропустимо. Це зовсім неприпустимо, на розгляд чекають 110 надзвичайно важливих законопроектів, а помаранчеві сили роблять якісь перерви. Вже минуло стільки часу, а вони і досі не домовилися про створення коаліції, думаю, що і перерва не допоможе, там дуже серйозне протистояння. Помаранчеві говорять одне з одним мовою ультиматумів, а це, як відомо, нічого доброго не обіцяє», — наголосив Олексій Радзієвський.
Партія Регіонів, як заявив нардеп, відповідаючи на запитання «Гал-info», веде переговори про блокування зі всіма без винятку політичними силами Верховної Ради.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ