Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ФСБ провели обшуки у представників Меджлісу

Співробітники ФСБ провели обшуки в будинках голови Кіровського регіонального Меджлісу Екрема Абдульватова та виконуючого обов’язки голови Радянського регіонального меджлісу Рустема Меннанова. Про це у своєму Фейсбуці повідомив заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелалов.

«Сказали, що обшук пов'язаний з відкритою кримінальною справою, щодо підриву електроопорів у Херсонській області. У результаті близько двогодинного обшуку нічого вилучено не було. Екрем тільки переживає, аби від нежданого візиту не стало погано його пристарілому 90-річному батькові», – написав Джелалов щодо обшуку в будинку Абдульватова.

За словами заступника голови Меджлісу, до Абдульватова прийшли о шостій ранку.

За аналогічною причиною обшук здійснили й у Меннанова, додає Джелалов.

У ніч на 22 листопада на Чаплинці Херсонської області, де з 20 вересня триває «товарна блокада» Криму, підірвали пошкоджені електроопори. Усі населені пункти Криму залишилися без електрики, яка надходить на півострів з території України по чотирьох лініях.

Згодом на півострові частково відновили електропостачання та ввели режим надзвичайної ситуації. За графіком вимикатимуть світло та воду.

hromadske.tv

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ