Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Галина Дорощук не дає оцінки роботі Юрія Гнатковського і повністю покладається на рішення компетентної комісії

Начальник Головного управління культури ЛОДА Галина Дорощук не даватиме попередньої оцінки фаховості в. о. директора Палацу мистецтв Юрія Гнатковського в організації вечора пам’яті Степана Бандери до висновків комісії. Про це вона заявила в коментарі „Гал-info”.
„Буде створено відповідну комісію з питань культури та духовності, яка і дасть оцінку ситуації. Я зараз не розглядаю питання компетентності пана Гнатковського, він розробляв мистецькі проекти на телебаченні і має певний досвід. Я не робитиму висновків та оцінок до рішення комісії”, - прокоментувала Галина Дорощук. За її словами, кожен має своє бачення і хоче його реалізувати, а компетентність режисерського твору Юрія Гнатковського має оцінити комісія компетентних митців, режисерів, істориків та політологів.
Нагадаємо, що Юрія Гнатковського було призначено на посаду в. о. директора Палацу мистецтв 17 грудня 2008 року за поданням начальника львівського обласного управління культури Галини Дорощук. „Юрій Гнатковський молодий, але з досвідом. Його концепція розвитку Палацу мистецтв є цілісною та ефективною”, - оцінила тоді вона свій вибір.
Сьогодні на сесії обласної ради львівська інтелігенція висловила обурення тим, як новий директор Львівського палацу мистецтв Юрій Гнатковський організував вечір пам’яті Степана Бандери, і висунула вимоги з’ясувати всі обставини зміни керівництва установи та відповідності Юрія Гнатковського на посаді.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ