Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Галицька фатальність числа “13”

У матчі 13-го туру першості України з футболу серед команд першої ліги ФК “Львів” у Дніпродзержинську поступився місцевій “Сталі” – 1:3.
Долю звітного поєдинку на користь господарів практично було вирішено вже в його дебюті, коли м’яч двічі побував у воротах гостей. На жаль, львів’яни не спромоглися стримати стартовий штурм “сталеварів”. Вже на 4-й хв. Ситник зі штрафного відкрив рахунок – 1:0. Щоправда, в цьому епізоді не обійшлося без злощасного рикошету, який дезорієнтував воротаря ФК “Львів” Бабака. А ще за сім хвилин м’яч у штрафному майданчику галичан знайшов руку Деревльова, і донецький арбітр Жуков без вагань вказав на 11-метрову позначку. Візьонок чітко реалізував пенальті – 2:0.
Попри невдалий початок, підопічні Богдана Бандури не опустили рук і зробили все аби змінити перебіг подій на полі на свою користь. Інша справа, що наразі львів’яни можуть не стільки скільки вимагала дана ситуація. Лише наприкінці зустрічі нашій команді вдалося відіграти один м’яч: на 81-й хв. цікава комбінація за участю Мазяра та одного з братів-близнюків Баранців Григорія завершилася передачею на Баглая, який вийшов на ворота “Сталі” справа і, перебуваючи під доволі гострим кутом, переграв голкіпера господарів – 2:1. Здавалося, що у ФК “Львів” з’явився шанс принаймні спасти одне очко.
Однак надія на позитивний результат у наших хлопців жила не довго. Вже за хвилину Скарлош наважився на дальній удар, якого воротар ФК “Львів”, схоже, не чекав, і м’яч від поперечини перетнув лінію воріт – 3:1. Останні хвилини матчу обидві команди догравали – господарів цілком влаштовував переможний рахунок, а гості зневірилися в тому, що можна щось поправити.
Після 13-го туру ФК “Львів”, маючи в своєму активі 21 очко, в турнірній таблиці посідає сьоме місце. А очолює перегони за підвищення в класі київська “Оболонь” – 31 очко. Охтирський “Нафтовик” та ужгородське “Закарпаття” відстають від лідера на п’ять пунктів.
Як зазначив Богдан Бандура, головний тренер ФК “Львів”: „Господарям перемогти допомогли вдалий початок і добра реалізація небезпечних моментів. За великим рахунком, вони використали майже все, що створили біля наших воріт. З іншого боку ми самі винні у пропущених голах, адже дозволили суперникам реалізувати свої шанси. Я не можу висловити претензії гравцям у плані самовіддачі, бажання боротися. Однак колективні дії у нас виходили не завжди. І взагалі з цим компонентом гри останнім часом відчуваємо проблеми. Тому мушу відзначити, що результат поєдинку на користь “Сталі”, попри всі нюанси і обставини, можна вважати справедливим. Гру в Дніпродзержинську варто розцінювати як ланку з того ж ланцюжка, що й наші попередні матчі з ПФК “Олександрія” та хмельницьким “Поділлям”. Як це не прикро, але поки що команда не показує того, що від неї чекають і вимагають. Будемо робити висновки і працювати над помилками”. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ