Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Галицькі Леви" на домашньому льоді переконливо здолали гокеїстів столичного "Сокола"

19-20 жовтня 2019 року на Льодовій арені міста Новояворівська тривали матчі другого туру чемпіонату України з гокею в дивізіоні U-16.

Гокейні поєдинки нового ігрового сезону в цій віковій групі розпочалися в Новояворівську першим домашнім туром і другим туром національних юнацьких змагань спареними матчами між «Галицькими Левами» та київським «Соколом». 16-річні вихованці тренера Віталія Шляхова в потужному ігровому стилі впевнено здолали своїх ровесників зі столиці України. Перша гра з «Соколом» завершилася з рахунком 14 : 2; друга – 13 : 1 на користь новояворівців. Серед кращих з поміж «Галицьких Левів» виявилися Максим Ганута, Ігор Ніколаєвич, Денис Мельник (капітан команди) та воротар Семен Березін.

Загалом за перемогу в дивізіоні U-16 змагаються шість юнацьких гокейних команд: «Крижинка» (Київ), «Білий Барс» (Біла Церква), «Сокіл» (Київ), «Донбас» (Дружківка), «Придніпровськ» (Дніпро) та «Галицькі Леви» (Новояворівськ).

До кінця лютого2020 року змагання триватимуть спареними іграми десятьма турами.

В першому турі «Галицькі Леви» на виїзді (5-6 жовтня) перемогли дніпровську команду «Придніпровськ», а наступні ігри проведуть 2-3 листопада зі своїми принциповими суперниками – ще однією столичною командою «Крижинка». Відтак наступний виїзний тур відбудеться 16-17 листопада ц.р. двома матчами з «Донбасом».

В цілому за словами голови обласної федерації хокею Миколи Романюка, цього ігрового сезону Львівщина в чемпіонаті України з гокею на льоду за регламентом Української молодіжної хокейної ліги (УМХЛ) представлена командами трьох вікових груп: гравці 2004, 2007 та 2009 р.н.

Залишається побажати успіхів усім юним гравцям «Галицьких Левів»!

Підготувала Оксана Вацеба

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ