Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Галицький відділ соцзахисту тепер приймає мешканців у ЦНАПі на площі Ринок

Від сьогодні, 1 квітня, фахівці Галицького відділу соціального захисту приймають мешканців у приміщенні Центру надання адміністративних послуг на площі Ринок, 1. Це допоможе покращити доступність до послуг для усіх мешканців району. Про це інформує ЛМР.
Фото: ЛМР

Як і раніше, фахівці приймають заяви на отримання різних соціальних послуг – допомог, компенсацій тощо, а також надають консультації мешканцям Галицького району. Тут, зокрема, працюватимуть два соціальні фахівці.

В мерії Львова пояснюють, що такі зміни пов’язані з покращення доступності. Адже у Галицькому відділі соціального захисту, що на вул. Ференца Ліста, 5, наразі немає змоги облаштувати усі потрібні елементи доступності для маломобільних людей.

«Враховуючи, що місто Львів працює за програмою максимальної доступності для всіх мешканців, прийняли рішення про те, аби прийом мешканців Галицького району, який раніше здійснювали на вул. Ференца Ліста, перенести на площу Ринок – у ЦНАП. Тому що тут є змога приймати будь-яку категорію людей: є доступні приміщення і належно облаштовані робочі місця для того, щоб і мешканці на кріслах колісних, і мами з візочком, і люди, які мають певні обмеження пересування, могли безперешкодно замовляти ці послуги на площі Ринок.

Тому з 1 квітня ми закрили прийом мешканців на вул. Ференца Ліста – працівники відділу соціального захисту тепер приймають у ЦНАПі. Тут є необхідні доступи до баз даних, і працівники можуть надавати всі види послуг, які надає управління соціального захисту. Наголошу, що йдеться лише про прийом мешканців», - прокоментувала Валентина Бартошик, директорка департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

Контактний телефон Галицького відділу соціального захисту: (032) 261-58-71.

До слова, приймальні відділів соціального захисту інших районів міста працюють без змін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ