Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ганущин обговорив з Послом Бразилії перспективу військової співпраці

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин обговорив з Надзвичайним та Поважним Послом Федеративної Республіки Бразилія в Україні та Республіки Молдова за сумісництвом Освальдо Біато Жуніор спільну транскордонну співпрацю, зокрема йшлося, про військове питання. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Зустріч відбулася сьогодні, 1 березня.

На ній також були присутні Почесний консул Федеративної Республіки Бразилія у Львові Петро Малех та представник МЗС України у Львові В‘ячеслав Войнаровський.

«Я хочу висловити щиру подяку усій Бразилії за підтримку України у веденні військового протистояння на сході нашої країни. Хочу запросити ваших військових долучатися до наших навчань на Яворівському полігоні. Зазначу, що учасниками таких навчань є з десяток країн. Також обмін досвідом можна організувати і серед студентів та викладачів Академії сухопутних військ ім Сагайдачного», - зазначив Олександр Ганущин.

У свою чергу Освальдо Біато Жуніор наголосив, що зараз у Бразилії проживає близько 500 тисяч українців. Та додав, що Бразилія повністю підтримує Незалежність та територіальну цілісність України.

 Принагідно Олександр Ганущин запросив Освальда Біато Жуніора на Форум місцевого розвитку, який відбудеться 23-25 червня у Трускавці. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ