Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Генерал Назаров подав позов проти судді Самоткан, яка винесла йому вирок

Генерал Назаров подав позов проти судді Самоткан, яка винесла йому вирок. Як передає Цензор.НЕТ, про це в Фейсбуці написала Ілля Гайдук - сестра одного із загиблих в Іл-76 десантників.

Суддю Наталю Самоткан, яка винесла вирок генералу Назарову, Вища рада правосуддя збирається звільнити. Дружина генерала Назарова є членом Вищої кваліфікаційної комісії суддів. Батьки загиблих в Іл-76 бійців їдуть до Києва, щоб 7 листопада висловити протест проти переслідувань чесної судді.

Вона зазначила: "Судитимуть суддю Наталію Самоткан, яка винесла вирок генералу Назарову! Вона одна з тих небагатьох судей, що не побоялись і пішли проти системи!

Не побоялись і військові експерти, льотчики Пахольченко і Лук'янчук дати правдиві висновки причин катастрофи, за що БУЛИ ЗВІЛЬНЕНІ!

Мало того, що Назаров не покараний, продовжує працювати, так ще й подав позов на суддю, за нібито перекручування фактів. Слава Богу, всі судові процеси зафільмовані, тож її правоту легко можна буде доказати, АЛЕ не забуваймо, що дружина Назарова, О.П. НАЗАРОВА працює у Вищій кваліфікаційній комісії судей ЗАМ. ГОЛОВИ ДЕПАРТАМЕНТУ СУДІВСЬКОЇ КАР'ЄРИ. Тож можете передбачити повноту її впливу.

Люди, треба захистити правду в обличчі судді (Самоткан Н. Г.)

Розгляд справи відбудеться 7 листопада, в середу, о 9:00 у Вищій раді правосуддя. Київ, вул. Студентська, 12-а

Приїдуть батьки воїнів загиблих в Іл-76".

Нагадаємо, генерала Віктора Назарова визнали винним у загибелі українських військових у збитому терористами літаку Іл-76 і засудили до 7 років позбавлення волі. При цьому суд не позбавив його військового звання. Моральну шкоду за рішенням суду має компенсувати Міністерство оборони.

14 червня 2014 року на території Луганської області з переносного зенітно-ракетного комплексу було збито літак Іл-76МД. Він загорівся і впав. На його борту перебували 40 військовослужбовців 25-ї окремої парашутно-десантної бригади і 9 членів екіпажу. Всі загинули. Згідно з висновком комісійної комплексної військово-тактичної криміналістичної експертизи, вжити заходів щодо подолання протиповітряної оборони терористів і гарантувати безпеку перельоту Іл-76 у контрольований бойовиками Луганськ 14 червня 2014 року зобов'язаний був безпосередньо начальник штабу АТО, тобто Назаров. Військова прокуратура звинувачувала генерала, який на момент трагедії очолював штаб АТО, у службовій недбалості. За версією прокуратури, Назаров знав про можливий теракт, але все ж відправив літак на виліт.

Цензор.НЕТ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ