Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Генеральний директор КБ "Луч" подякував Зеленському за підтримку

Генеральний директор ДП "ДержККБ "Луч" Олег Коростельов подякував Президенту України Володимиру Зеленському за підтримку.

«Знищення комплексом 360МЦ «Нептун» флагману російського чорноморського флоту ракетного крейсера «Москва» вкотре довело високий рівень професіоналізму інженерів та робітників ДП «ДержККБ «Луч» і кооперації наших підприємств-субпідрядників, яка створювалася протягом останніх 15 років. Від розробки аванпроєкту до натискання кнопки «Пуск» 13 квітня 2022 року - роки важкої праці та великої відповідальності багатьох людей на заводах і в лабораторіях. Я вдячний тим, хто пліч-о-пліч створював з нами «Нептун». Я дуже добре пам‘ятаю всіх, мої друзі, і дуже хочу після нашої спільної перемоги потиснути кожному руку.

Я дякую Президенту України Володимиру Олександровичу Зеленському. Я пам‘ятаю виставку «Зброя та безпека - 2019», коли у кабіні рухомого командного пункту комплексу «Нептун» я презентував Вам концепцію застосування цього озброєння. Не зважаючи на скепсис багатьох чиновників та військових, Ви повірили в КБ «Луч» та «Нептун», прийнявши важке, але державницьке рішення. 

Росіяни продовжують бомбардування та ракетні удари по підприємствам української ракетної галузі, знищуючи наші цехи та станки. Але вони ніколи не знищать наш розум та наші ідеї, здатні створювати гідну зброю світового рівня.

Дякую всім робітникам нашої галузі за якісну роботу!», - зокрема зазначив Олег Коростельов у зверненні на офіційній сторінці КБ "Луч".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ