Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Генеральний секретар UEFA розпочав свій контрольний візит до Львова

До Львова прибув літак з делегацією UEFA на чолі із генеральним секретарем UEFA Девідом Тейлором - повідомляють у прес-службі Львівської міської ради. Зараз делегація перебуває у аеропорту «Львів», де Девід Тейлор огляне декілька залів. Також компанія «Тебодін-Україна» представить проект реконструкції злітної смуги та пасажирського терміналу.
У аеропорту Девіда Тейлора зустріли міський голова Львова Андрій Садовий, голова Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть, голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник та інші офіційні особи.
Перебуваючи у Львові, генеральний секретар UEFA Девід Тейлор огляне будівництво стадіону до Євро 2012, відвідає залізничний вокзал, а також у рамках програми відбудеться дві прогулянки центральною частиною міста у вечірній та ранковий час. У Ратуші Девіду Тейлору представлять загальний стан підготовки до ЄВРО, зокрема у сфері медицини, готелів, транспорту, фан-зон та ін.
У складі делегації UEFA в Україні до Львова прибули також директор Євро-2012 Мартін Каллен, керівник підрозділу Євро-2012 з питань організації заходів Лукас Акерман, комерційний директор Філіп Марграф, голова спонсорського комітету та розвитку змагань Алан Рідлі. Також з делегацією прибули віце-прем’єр-міністр Іван Васюник та директор виконавчої дирекції Євро-2012 Іван Федоренко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ