Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Генконсульство Росії у Львові припинило прийом громадян

Генеральне консульство Росії у Львові припинило приймати громадян через епідеміологічну ситуацію.
Генеральне Консульство Російської Федерації у Львові. Фото: Гал-інфо

Про це йдеться на сайті консульства.

Окрім несприятливої епідеміологічної ситуації також зазначають про тимчасову оптимізацію оптимізація штату Генерального консульства Росії за аналогією з урядами західних країн.

Проте документи видаватимуть щопонеділка з 14:00 до 17:00 без запису. У разі проблем радять звертатися до консульства у Києві. В установі повністю відключили мобільний зв'язок та наразі немає інформації, коли його поновлять.

Нагадаємо, через можливе вторгнення Росії в Україну, США вирішили перемістити співробітників посольства до Польщі.

Також цієї ночі після 23 години до будівлі Генерального консульства у Львові прийшли орієнтовно тридцять мешканців з українськими прапорами та плакатами, щоб висловити свій протест щодо визнання Росією незаконних збройних угруповань «ЛНР» і «ДНР» і введення на окуповані українські території російських військ.

Люди тримали плакати з гаслами: «Віримо в ЗСУ», «Гідність та Свобода ‒ порятунок України та смерть Росії! Боротьба триває!», «Україна ‒ єдина», «Росія ‒ окупант», «Захистимо свій дім!».

Учасники акції, а серед них громадські активісти, ветерани війни на Донбасі, пояснили, що прийшли підтримати українську армію, висловити своє обурення щодо визнання Росією так званих «ЛНР» і «ДНР».

Львів’яни заспівали український гімн та українські патріотичні пісні. Наклеїли плакати на ворота приміщення, де розташоване російське консульство.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ