Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Геннадій Зубко повідомив про наслідки обстрілу Красногорівки

Геннадій Зубко повідомив про наслідки обстрілу Красногорівки, - прес-служба Віце-прем’єр-міністра України.

У Красногорівці Донецької області внаслідок обстрілу, який стався 28 травня близько 06:40, виникло загорання покрівлі загальноосвітньої школи № 2. О 11:32 підрозділами ДСНС пожежу ліквідовано на площі близько 220 м. кв. За попередніми даними, внаслідок обстрілу зазнали поранень 2 місцевих мешканця. Пошкоджені корпус районної лікарні та близько 20 приватних житлових будинків, постраждало приміщення швидкої медичної допомоги. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

«У Красногорівці Донецької області внаслідок обстрілу, який стався 28 травня близько 06:40, виникло загорання покрівлі загальноосвітньої школи № 2. О 11:32 підрозділами ДСНС пожежу ліквідовано на площі близько 220 м. кв. За попередніми даними, внаслідок обстрілу зазнали поранень 2 місцевих мешканця. Пошкоджені корпус районної лікарні та близько 20 приватних житлових будинків, постраждало приміщення швидкої медичної допомоги.

Обласний штаб відпрацював план з відновлення. Переговорив з Павлом Жебрівським: кошти на лікарню та школу виділять з місцевого бюджету, але приватний сектор - це тільки резервний фонд.

Авдіївка, Красногорівка - постійно під загрозою, особливо соціальні об'єкти та приватний сектор», - повідомив Геннадій Зубко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ