Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Генпрокуратура закінчила досудове слідство у справі Зварича

Генпрокуратура таки закінчила досудове слідство у справі екс-судді Ігоря Зварича. Відповідний протокол був наданий Ігорю Зваричу після спростування адвокатами інформації про завершення досудового слідства по даній справі, поширеної на підсумковій прес-конференції Генпрокуратури, – повідомила прес-секретар адвокатів Зварича Тетяна Турчина.

 

«Ігоря Зварича спонукали підписати протокол про завершення досудового слідства, мотивуючи це тим, що якщо заступник Генерального прокурора України В.Щоткін на брифінгу повідомив неправдиву інформацію про завершення досудового слідства у справі І.Зварича, а тому слідчі не мають іншого виходу, як закінчити досудове слідство по даній справі. Водночас все це відбувалося пізно ввечері, у відсутності адвокатів І.Зварича, та поспіхом, коли усі необхідні процесуальні рішення по справі слідчими ще не були прийняті», - зазначає адвокат Ігоря Зварича Руслана Юхименко.

 

Починаючи з 11 січня 2010 року, Ігор Зварич разом зі своїми адвокатами розпочинають ознайомлення з матеріалами кримінальної справи, яка налічує близько 70 томів.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ