Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гладиш не претендує на роль розкольника у міській організації Партії регіонів, - Петро Писарчук

Народний депутат України, голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук вважає, що заяви Ігоря Гладиша є яскравим свідченням того, що він не готовий очолювати таку поважну структуру як Львівська міська організація Партії регіонів. Про це повідомила прес-служба народного депутата України Петра Писарчука.

За словами П. Писарчука, подальшу партійну долю Ігоря Гладиша буде вирішувати партійна конференція, на якій голові Львівської міської організації Партії регіонів доведеться не заяви робити, а звітувати про виконану роботу перед однопартійцями.

«Без сумніву, мене є за що критикувати і перш за все тому, що саме завдяки моєму наполяганню Ігоря Гладиша було обрано на посаду голови Львівської міської організації Партії регіонів. Але внутрішньопартійні справи не завжди мають бути публічними. Це азбука будь-якої партії. Знаючи реальний авторитет пана Гладиша серед товаришів по партії та й жителів Львова, берусь стверджувати, що він не є тією фігурою, яка претендує на роль розкольника в міській парторганізації. Сенсації не буде», - заявляє Петро Писарчук.

За словами керівника Львівської обласної організації Партії регіонів, і надалі даватиметься принципова оцінка тим, хто розглядає Партію регіонів як власну «кормушку» та намагається використовувати її для прикриття своїх сумнівних діянь.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ