Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Глава УГКЦ привітав випускників церковних шкіл із закінченням навчання

Блаженніший Любомир, Верховний Архієпископ Києво-Галицький, привітав випускників церковних шкіл із закінченням навчання, — повідомляє прес-секретаріат глави УГКЦ.

У привітанні Глава УГКЦ назвав час навчання у католицьких школах важливим періодом підготовки до дорослого життя.
«Далі вступатимете до вищих навчальних закладів, виберете шлях свого життя, — зазначив Глава УГКЦ. — Однак не забувайте ту школу, яка дала вам основи здорової християнської моралі, дисципліни, знання про Бога, зміцнила вашу віру і збагатила вас потрібним знанням для дальшої праці. Будьте вдячні своїм батькам і вчителям за те, що вони уможливили вам таку підготовку, бо це справді був дуже цінний для вас час».
На завершення привітання Предстоятель УГКЦ висловив побажання, щоб все, що учні церковних шкіл набули за час навчання, не пропало, а постійно їм служило в усі дні їхнього життя.
Випускників загальноосвітніх греко-католицьких шкіл також привітав о. Роман Небожук, голова Митрополичої комісії у справах шкільництва.
«Ви мали щасливу нагоду, що завдяки жертовності ваших батьків та вихователів, підтримці усієї Церкви, ваші шкільні роки були просвітлені присутністю Христового вчення і Його благодаті. Нехай Всемилостивий Господь благословить вас у дорослому житті, щоб ви примножили ті Божі дари, які отримали в дитинстві», — сказано у привітанні.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ