Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ГО «Центр «Ейдос» оголосила конкурс для журналістів

Громадська організація «Центр «Ейдос», в рамках проекту «Медіашкола з Децентралізації. Курс ІІ» проводить Всеукраїнський конкурс журналістських матеріалів «Медична та освітня реформи: міфи, правда та виклики». Про це проінформували у прес-службі Львівського Центру розвитку місцевого самоврядування.

Конкурс проводиться завдяки підтримці Програми для України з розширення прав і можливостей  на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Дедлайн подання матеріалів – 23:59 GMT+2, 16 грудня 2018 року.

Вимоги до матеріалів:

Матеріали мають бути підготовлені та оприлюднені у друкованих, радіо та онлайн ЗМІ між 1 квітня та 14 грудня 2018 року.

Обирати переможців буде Конкурсна комісія, сформована з представників Програми «U-LEAD з Європою», експертів за напрямами та співробітників Центру «Ейдос».

У випадку незадовільної якості матеріалів, кворумом членів журі конкурсу може бути прийнято рішення про відсутність переможців у окремих номінаціях. При цьому загальна кількість призів зменшена не буде. Додаткові переможці будуть оголошені в інших номінаціях.

Кожному з 10 переможців буде вручено сертифікат на купівлю товарів в одному з магазинів техніки на суму у еквіваленті 500 євро у гривні по курсу на день проведення церемонії нагородження.

Переможці та кращі автори публікацій будуть запрошені на церемонію нагородження у Києві. Час та дата будуть оголошені пізніше. Проїзд буде компенсований організаторами конкурсу.

Більше інформації можете дізнатися у Правилах конкурсу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ