Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Голова Держгеокадастру Львівщини віддхрестився від Мигаля

Голова Держгеокадастру Львівщини Андрій Кавецький не має жодного стосунку до призначення на посаду Романа Мигаля заступником начальника районного відділу у Пустомитівському районі. Про це Андрій Кавецький заявив сьогодні, 27 серпня, під час прес-конференції у Львові.

На прес-конференції Андрій Кавецький зазначив, що він пройшов прозорий  конкурс на цю посаду. Призначений він лише три тижні тому.

Щодо підписання документів на призначення Романа Мигаля на посаду заступника  начальника управління Держгеокадастру у Пустомитівському районі, то Андрій Кавецький розповів: «З Києва прийшов наказ про призначення Романа Мигаля заступником начальника районного відділу у Пустомитівському районі. Я підписав тільки оголошення цього наказу. Тобто ніякої ролі у його призначенні я не відігравав».

«Громадська огранізація «Розвиток громади» почала на мене тиснути, блокувати  роботу нашого управління. Відтак, ми були змушені звернутися у правоохоронні органи із відповідною заявою»,– сказав Андрій Кавецький.

«Я прийшов сюди працювати чесно та прозоро, діяти у рамках закону. Якщо хтось має свідчення про порушення законодовства у районних відділах, я робитиму усе можливе, щоб ті люди у цій сфері більше не працювали», – додав Андрій Кавецький. 

Нагадаємо, що учора, 26 серпня,  була призначена зустріч громадських активістів та родичів учасників антитерористичної операції із керівництвом управління Держгеокадастру Львівщини. На цій зустрічі обговорювали  питання щодо виділення землі учасникам війни на сході України у районах, приближених до Львова. Крім того, активісти мали низку зауважень щодо роботи окремих відділів Головного управління Держгеокадастру у Львівській області, зокрема Пустомитівського районного відділу. Про це ЗМІ розповів представник ГО «Розвиток Громади» Андрій Болюбаш.  

За кілька хвилин після початку зустрічі у приміщення, де вона відбувалась, увійшли кілька десятків людей, серед яких чоловіки у камуфляжі із шевронами «Правого сектору». Ці люди почали вносити деструктив у робочу зустріч, провокувати присутніх у залі. Проводити зустріч у таких умовах стало неможливо, тому Андрій Кавецький покинув залу для засідань і пообіцяв повернутися через кілька хвилин. Оскільки начальник управління не повернувся до активістів через двадцять хвилин, вони зайшли до нього у кабінет, для отримання пояснень.

Згодом ачальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Андрій Кавецький зобов’язався перед громадськими активістами Львова пройти перевірку на детекторі брехні. 

Також на пропозицію керівника ГО «Рабів до раю не впускають» Івана Спринського на сьогодні, 27 серпня, в управлінні Держгеокадастру призначена зустріч громадськості та керівництва управління.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ