Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суд визнав дії "Садового і КО" незаконними

Сьогодні, 7 серпня, Апеляційний суд Львівської області прийняв рішення відхилити апеляційну скаргу Львівської міської ради та залишити рішення першої інстанції в силі щодо скасування ухвали про незаконне надання мерією прибудинкової території мешканців вул. Ференца Ліста, 6 стороннім особам в оренду.

На суді також були присутні представники ГО «Розвиток Громади», які підтримували мешканців протягом усього процесу.

Нагадаємо, 20 березня 2019 року, Галицький районний судприйняв рішення визнати недійсним договір оренди землі укладений між ЛМР та ДП «Албіс компані» і ТОВ «Даніум трейдинг ко лімітед» (кадастровим номером 4610136600:05:001:0023). Умова за якою була надана ця ділянка в оренду – відновлення Пасажу Міколяша. Однак, жителі у судовому порядку довели, що вони не давали згоди на використання їх прибудинкової території, яка облагороджена коштом міжнародного донора, для надання в оренду, а також що Пасаж Міколяша ніколи на цій території не розташовувався.

Додамо, що сьогодні на засіданні Апеляційного суду мешканці представили лист-звернення підписаний директором юридичного департаменту ЛМР Геленою Пайонкевич, де було зазначено, що жителі вул. Ференца Ліста, 6 просять відкрити транспортний проїзд через територію коледжу до вул. Вороного. За словами людей, цей лист є ніщо інше, як маніпуляція з боку чиновників ЛМР, адже жодного подібного звернення не писали. Таким чином мешканці показали Феміді справжнє обличчя міських посадовців. Звернення було долучено до матеріалів справи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ