Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Голова Казначейства відвідала з робочою поїздкою Донецьку та Луганську області

Голова Казначейства відвідала з робочою поїздкою Донецьку та Луганську області, - Урядовий портал.

Голова Казначейства Тетяна Слюз у рамках десятиденної робочої поїздки, з 13 по 22 січня, до Донецької та Луганської областей, на територію, що  підконтрольна українській владі, зустрілася з колективами 41-го Казначейства. Тетяна Слюз обговорила з казначеями низку питань щодо завершення бюджетного 2016 року, початку бюджетного 2017 року, роботу інформаційно-телекомунікаційної системи Казначейства після кібер-атаки, що відбулася в грудні минулого року.

Оскільки поїздка припала на період січневих свят, вона поєднала ділову частину із святковими привітаннями дітей.

Усі територіальні органи Казначейства заздалегідь ретельно готувалися до зимових свят. Ще в листопаді минулого року була започаткована всеукраїнська казначейська акція «І ти, і я – казначейська сім’я». Акція полягала в тому, що головне управління Казначейства конкретної області готує різдвяні подарунки для дітей казначеїв конкретного територіального органу Казначейства Донеччини та Луганщини. Такими подарунками стали власноруч намальовані листівки, зроблені іграшки, різноманітні святкові вироби.

Ще одна всеукраїнська казначейська акція «Маленькі казначеї – захисникам України» зібрала дитячі подарунки-привітання військовим, які захищають цілісність нашої країни.

В апараті Казначейства також готувалися до новорічних привітань – власноруч виготовили та розмалювали запашні пряники для всіх дітей колег-казначеїв.

Дбайливо зібрані вироби ручної роботи, пряники, а також інші подарунки та книжки Тетяна Слюз власноруч вручила діточкам під час відвідування колективів Казначейств Донеччини і Луганщини. У цих колективах для дітей були організовані справжні різдвяні програми з цікавими конкурсами, засіванням та передбаченнями-побажаннями. Тетяна Слюз особисто зустрілася та привітала кожного із присутніх казначейських діточок. У відповідь діти з Донеччини та Луганщини передали свої творчі роботи, які займуть особливе місце в експозиції музею Казначейства.

Також Тетяна Слюз у Станиці Луганській відвідала три школи, де спілкувалася з дітьми і вчителями. Були тут і щедрівки, і вручені Головою книжки та подарунки.

Зустрічі з військовими на передовій протягом двох років поспіль також є невід’ємною складовою відряджень Тетяна Слюз до Донецької та Луганської областей. Зустрічаючись із військовими цього разу у  період зимових свят, Голова Казначейства привезла на передову гостинці від себе та від учасників всеукраїнської казначейської акції «Маленькі казначеї  – захисникам України» та разом із військовими однієї з бригад 18 січня поточного року, приготувавши там власноруч кутю і вареники, святкувала другий Святвечір.

Насичена програма відрядження також включала робочі зустрічі з керівництвом регіонів та представниками місцевої влади.

Так, у ході зустрічей з головою Донецької обласної державної адміністрації  – керівником обласної військово-цивільної адміністрації Павлом Жебрівським та головою Луганської обласної державної адміністрації  – керівником обласної військово-цивільної адміністрації Юрієм Гарбузом йшлося про фінансування областей у 2016 році та в новому бюджетному році.

Важливою частиною кожної робочої поїздки Тетяна Слюз на Донеччину та Луганщину є зустрічі із представниками влади тих міст, які систематично зазнають пошкоджень від обстрілів  – Авдіївки, Станиці Луганської, Попасної. Так відбулося і цього разу.

На думку Голови Казначейства, такі робочі поїздки, що включають зустрічі в неофіційній, дружній обстановці, є вкрай важливими і для людей, які вимушено перебувають та працюють в «гарячих точках», і для військових, що боронять східні кордони України. Це є проявом турботи і підтримки з боку всіх співвітчизників. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ