Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова ЛОР Ірина Гримак відвідала Український молитовний сніданок у Вашингтоні

Ірина Гримак подякувала українській діаспорі США та американцям за непохитну міжнародну підтримку України. Про це повідомили в пресслужбі Львівської облради.
Фото: ЛОР

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак у межах Українського тижня у Вашингтоні поспілкувалася з Надзвичайним та Повноважним Послом України в США Оксаною Маркаровою та президенткою організації U.S.-Ukraine Foundation Надією Комарницькою-МакКонелл.

Впливова та поважна представниця української діаспори, американська політикиня Надія МакКонелл займається законотворчою діяльністю, яка тісно пов'язана з Конгресом, космічним агентством NASA та Федеральним агентством з надзвичайних ситуацій FEMA.

Як зауважила Ірина Гримак, Оксана Маркарова та Надія МакКонелл творять потужний вплив на розвиток україно-американських політичних відносин.

«Ми обмінялися думками та пропозиціями щодо розвитку гуманітарної підтримки українських дітей, які найбільше страждають від жахів війни.

Я також розповіла їм про те, як ми на Львівщині опікуємося маленькими переселенцями, турбуємось про їхнє здоров’я та освіту.

Гостями Українського молитовного сніданку, окрім представників діаспори, конгресменів, сенаторів, також були й представники п’ятнадцяти країн світу. Вони запевнили, що єдиним спільним устремлінням міжнародної спільноти є бажання допомогти нам перемогти та подолати наслідки війни», - поінформувала Ірина Гримак.

Від імені Львівської обласної ради та громади Львівщини Ірина Гримак подякувала українській діаспорі США, американцям, а також всім присутнім представникам інших країн за непохитну міжнародну підтримку України.

«Українській тиждень у Вашингтоні є унікальною можливістю познайомитися та налагодити контакти з провідними політиками, які формують світову підтримку нашій країні. Можливість зрозуміти те, над якими глобальними проблемами ми мусимо спільно працювати для того, щоб перемогти та зупинити війну», - підкреслила Ірина Гримак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ