Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова Львівської ОДА проінспектував Пустомитівський район

Голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк сьогодні, 21 січня, під час перебування з робочим візитом у Пустомитівському районі оглянув будівництво та реконструкцію об’єктів соціальної сфери. Зокрема, роботи по виведенню з аварійного стану будівлі, де знаходиться управління соціального захисту населення Пустомитівського району та будівництво дитячої дошкільної установи у с. Зимна Вода.

На виведення з аварійного стану будівлі (пам’ятка національного значення ХІХ ст) управління соціального захисту населення Пустомитівського району у 2010 році з районного бюджету виділено 1 млн 851 тис. грн. Крім того, у межах реалізації проекту «Удосконалення системи соціальної допомоги» управлінню було виділено бюджетні кошти в сумі 233,4 тис. грн. За ці кошти у приміщенні проведено укріплення стін, фундаменту, кошти також підуть на систему водовідведення, облаштування міні-котельні, заміну системи опалення, обладнання санвузла, каналізації. Роботи розпочато 7 жовтня 2010 року. Станом на 1 січня 2011 року на обліку в управлінні перебуває понад 38,7 тис. громадян. Михайло Цимбалюк передав управлінню комп’ютер.

Також голова Львівської ОДА здійснив незапланований візит на підприємство Богдана Дубневича «Завод пружинних кріплень».

Підбиваючи підсумки свого візиту та зустрічі з громадянами, Михайло Цимбалюк зауважив: «Як і очікувалось, більшість звернень мешканців району стосуються земельних відносин. Пустомитівській район знаходиться близько до обласного центу і земля тут дорога. За підсумками прийому громадян я дав доручення щодо створення робочих груп з вирішення цих питань і протягом місяця ми дамо людям відповідь», – повідомив Михайло Цимбалюк.

За його словами, окремі робочі групи буде створено для вивчення питань, пов’язаних із викупом земель для потреб Євро-2012. Зокрема, у с. Зубра Пустомитівського району, де мешканці незадоволені землями, які їм пропонують взамін на їх ділянки. Також робочі групи буде створено для вивчення питання розпаювання земель у с. Оброшино та інших населених пунктах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ