Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Головою ДАБІ України призначений Олексій Кудрявцев

Розпорядженням Кабінету Міністрів України №632-р від 26 червня 2015 року головою Державної архітектурно-будівельної інспекції України призначений Кудрявцев Олексій Віталійович. Повідомила прес-служба ДАБІ.

1 липня нового керівника представив колективу заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Роман Абрамовський.

«ДАБІ має бути об’єднанням фахівців, на яких спирається будівельна галузь. Ця ділянка роботи надзвичайно важлива для держави. Тому бажаю новому голові Олексію Кудрявцеву ефективно поширити на всю Україну позитивні зміни, яких він досяг, керуючи Департаментом Держархбудінспекції у Київській області», - наголосив Роман Абрамовський.

«Часу на реалізацію позитивних перетворень у нас дуже мало, - зазначив Олексій Кудрявцев. – Тому будемо разом ефективно працювати заради результату. Зокрема, для надання громадянам та підприємцям якісних державних послуг у сфері будівництва.  Особливу увагу буде приділено продовженню курсу на децентралізацію та передачі низки повноважень від ДАБІ місцевим громадам. Це є пріоритетним завданням Держархбуднспекції».

Олексій Кудрявцев за освітою професійний інженер-будівельник, працював у будівельній галузі на різних посадах. В системі органів держархбудконтролю Олексій        Кудрявцев працює з 2014 року. Зокрема, очолював територіальний орган Держархбудінспекції у Київській області.

На цій посаді проявив себе як фаховий управлінець. Зокрема, здійснив цілий комплекс антикорупційних дій, серед яких кадрова чистка персонального складу Інспекції та посилення контролю над діями службовців.

Олексій Кудрявцев також реалізував проект відкриття спеціальних консультаційних центрів в 11-ти містах Київської області, де кожному громадянину надають допомогу в межах компетенції ДАБІ.  За час його керівництва Департамент Держархбудінспекції скоротив кількість відмов у реєстрації дозвільних документів до рекордно мінімального показника – 5%.

 

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ