Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Головою Сколівської районної державної адміністрації стане Ігор Свистун

Голова Львівської ОДА Олег Синютка скерував подання Кабінету Міністрів України з проханням порушити клопотання перед Президентом України щодо призначення Свистуна Ігоря Ілліча на посаду голови Сколівської районної державної адміністрації Львівської області.

Свистун І.І., народився 12 листопада 1970 року, громадянин України, освіта вища, у1996 році закінчив Львівський державний університет

ім. І. Франка, за спеціальністю всесвітня історія, за фахом історик, викладач історії, а у 2010 році - Львівський регіональний інститут державного управління ПАДУ при Президентові України, за спеціальністю державне управління, за фахом - магістр державного управління.

Свистун І.І. розпочав свою трудову діяльність лісорубом Коростівського лісництва Сколівського лісогосподарсько-заготівельного підприємства. Після служби в армії був зарахований слухачем підготовчого відділення денної форми навчання Львівського державного університету ім. І. Франка, а згодом продовжив навчання в університеті на історичному факультеті.

З липня 1996 року до квітня 1998 року працював провідним науковим редактором видавничого центру «Пам'ять», м. Львів.

У 1998, 2002 та 2006 роках обирався сільським головою села Коростів Коростівської сільської ради Сколівського району.

З червня 2006 року до червня 2010 року працював на посаді голови Сколівської районної державної адміністрації, а з лютого 2011 року до липня 2014 року – заступником міського голови міста Сколе Сколівської міської ради.

З липня 2014 року отримував допомогу з безробіття для організації підприємницької діяльності у Сколівському районному центрі зайнятості, з вересня до листопада 2014 року займався підприємницькою діяльністю, а з грудня 2014 року до цього часу тимчасово не працює.

Аналогічне подання скеровано до Адміністрації Президента України – з проханням розглянути кандидатуру Свистуна Ігоря Ілліча на посаду голови Сколівської районної державної адміністрації Львівської області.

Попередньо кандидатура Свистуна Ігоря Ілліча пройшла погодження в АП.

.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ