Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голову львівських регіоналів попросили піти?

Голова Львівської міської організації Партії регіонів Ігор Гладиш заявив про те, що його «попросили» піти зі своєї посади. Про це йдеться у заві Ігоря Гладиша, розміщеній на офіційному сайті ЛМО ПР.

«В суботу, 5 лютого, пан Писарчук (Петро Писарчук, голова ЛОО Партії регіонів – ред. ) мав зі мною розмову, в ході якої в категоричній формі «попросив» мене написати заяву на звільнення за власним бажанням з посади голови Львівської міської організації Партії регіонів. Пояснити свою вимогу Петро Іванович відмовився». – сказано в заяві.

Ігор Гладиш запевнив, що за півроку роботи на посаді жодних зауважень до нього як до голови не було, відтак, він звернувся до Писарчука з проханням розглянути це питання на партійній конференції.

При цьому регіонал запевнив, що ведеться «певна робота в напрямку організації партійної конференції з необхідним йому (Писарчуку – ред.) результатом голосування».

Гладиш додав, що йому невідома мотивація зняття його з посади. При цьому депутат запевнив, що це не пов’язано з формуванням списків на майбутні парламентські вибори.

Він також повідомив, що його посаду може обійняти нинішній голова Залізничної районної організації Партії регіонів Олег Баран.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ