Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Google назвав найпопулярніші запити в Україні

Офіс Google назвав запити, які найбільше цікавили українців у 2018 році, повідомляє Телекритика

Найбільш популярним запитом 2018 року в Google став "ЧС 2018" - чемпіонат світу з футболу в Росії. На другому місці - новий сезон російського серіалу "Мажор" (його не транслювали українські телеканали), а на третьому - конкурс Євробачення-2018. Крім того, українських користувачів Google традиційно цікавили нові фільми року, серіали "Школа" (Україна) та "Поліцейський з Рубльовки" (РФ), а також Олімпіада-2018.

У категорії "Персона" українці найчастіше шукали інформацію про актрису "Дизель Шоу" Марину Поплавську, яка трагічно загинула в ДТП. Крім того, в Україні шукали про Єгора Кріда, Йосифа Кобзона, Бориса Апрєля / Зіанджу, американського репера XХХtentacion і видатним ученого Стівена Хокінга.

В категорії "Фільми" цього року найпопулярнішою картиною стала стрічка від Marvel "Веном". Лідер в розділі телешоу –  конкурс Євробачення-2018, з  серіалів українців найбільше зацікавили нові сезони кримінальної драми "Мажор", а також "Школа"  та "Поліцейський з Рубльовки".

У 2018 році українці ставили Google найрізноманітніші питання. Користувачі найчастіше хотіли дізнатись, як скачати відео з YouTube, зробити слайм та підключити Т2. А також спробували з'ясувати, що таке bitcoin, кір, томос та реінтеграція.

Телекритика

Повний список найпопулярніших запитів
Повний список найпопулярніших запитів
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ