Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Wiki-рейтинг сторінок ймовірних кандидатів в Президенти України

До старту президентської передвиборчої кампанії залишається менше двох місяців. Але політики вже показують рекордну активність. 36 осіб прямо чи опосередковано заявили про участь у виборах Президента України.

Колаж ймовірних кандидатів в президенти України.

Це найбільша кількість кандидатів в історії незалежної України. Численні опитування не дають однозначності та не можуть назвати лідера в президентській гонці. Тому напередодні старту передвиборчої кампанії ми вирішили проаналізувати популярність ймовірних дев’яти кандидатів в українському сегменті енциклопедії Wikipedia.

Wikipedia

Трійку лідерів прогнозовано сформували: чинний президент Порошенко, Тимошенко та Вакарчук. З початку року сторінку Петра Порошенка відвідали більше 43 тис. разів. Зі значним відставанням на другому місці -колишній прем’єр-міністр Юлія Тимошенко. Стаття присвячена їй набрали 32 тис. відвідувань. За нею – музикант Святослав Вакарчук з результатом майже 28 тис. переглядів.

Зовсім трохи від трійки лідерів відстав екс-міністр оборони Анатолій Гриценко, він поступається Вакарчуку лише кількома сотнями відвідувань. Також досить близько до лідерів підібрався художній керівник «Студії Квартал-95» Володимир Зеленський

Наступні кандидати мають значно скромніші показники. На шостому місці мер Львова Андрій Садовий з 10 тис. переглядів з початку року. Замикають рейтинг сторінки радикала Олега Ляшка (майже 8 тис. відвідувань), голови Опоблоку Юрія Бойка (7 тис.) та лідера «Свободи» Олега Тягнибока (майже 5 тис.).

Наш аналіз не є соціологічним дослідженням. Ми лише показуємо, хто з ймовірних кандидатів має найбільшу популярність в українському сегменті Вікіпедії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ