Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Google запускає в Україні онлайн-гру «Interland: Безпека дітей в Інтернеті»

Онлайн-гру створено для того, щоб допомогти дітям набути важливих цифрових навичок. Це гарантуватиме безпеку дітей в Інтернеті та допоможе їм стати відповідальними цифровими громадянами.

Запуск гри відбувся за інформаційної підтримки Міністерства цифрової трансформації України і національного проєкту Дія.Цифрова освіта, повідомляють в Мінцифри. 

В сучасному світі в мережі можна зіткнутися з такими небезпеками, як онлайн хуліганство, кібербулінг, шахрайство та інші цифрові загрози. Тому вчити дітей навичок безпеки в Інтернеті важливо, щоб захистити їх та гарантувати їм відповідальне користування Інтернетом. 

Google прагне, щоб діти були впевненими дослідниками онлайн-світу, і при цьому максимально залишалися в безпеці; саме тому ми представляємо новий цифровий інструмент в ігровому форматі, щоб допомогти дітям та їхнім батькам на цьому шляху.

Онлайн-гра "Interland: Безпека дітей в Інтернеті" відсьогодні доступна українською мовою і є безкоштовною, тож доступна кожному, і, що найважливіше, її реалізовано у зрозумілому та цікавому для дітей форматі. 

В Interland під час пригод в уявному світі діти зможуть навчитися, як обережно ділитися інформацією в мережі, розпізнавати фейки та боротися з хакерами, фішерами та кіберхуліганами.

Interland складається з чотирьох вебігор, які навчають дітей різних аспектів безпеки в Інтернеті: 

- У Королівстві доброти можна дізнатися, як чемно себе поводитися в мережі.

- У Річці реальності маленькі гравці можуть навчитися розпізнавати фейки.

- На Уважній горі діти вчаться, як обережно ділитися інформацією в мережі.

- А у Вежі зі скарбами – як зберігати свою особисту інформацію у безпеці.

Interland — це новий зрозумілий спосіб зацікавити дітей і залучити їх до уроків цифрової безпеки. Гра доступна онлайн і не потребує завантаження або реєстрації, і в неї можна грати на будь-якому пристрої та будь-де. 

Щоб отримати доступ до Interland, відвідайте вебсайт гри за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ