Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Грещук знайшов ще одного свободівця, який мав проблеми із законом

Голова фракції Партії регіонів у Львівській обласній раді погодився із своїм колегою-депутатом Олегом Тягнибоком, який свого часу заявляв, що проводити люстрацію ніколи не пізно. Однак депутат-регіонал переконаний – саме політичній силі, котру представляє Олег Тягнибок, нині вкрай необхідне очищення. Про це повідомила прес-служба Грещука.

«У Новояворівській міській раді є депутат Пелиньо Богдан Васильович, який є близьким другом заступника голови Львівської обласної ради Петра Колодія. Саме цей чоловік, як і депутат Заваруєв, має «темні плями» у своєї біографії. У 90-х роках Пелиньо Богдан Васильович вчинив важкий злочин, а саме крадіжку з проникненням у приватне житло. Тоді санкція за статтею 140 Кримінального кодексу ч.3 передбачає позбавлення волі на термін від 3 до 10 років», - додав І.Грещук.

За словами депутата-регіонала, проблеми із законом не завадили близькому другові Петра Колодія стати депутатом Новояворівської міської ради від ВО «Свобода».

«Мене абсолютно не дивує, що саме такі люди представляють зазначену політичну силу, - продовжив І.Грещук. – Адже не даремно голова фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Ірина Сех, вигороджуючи свого колегу Анатолія Заваруєва, під час прес-конференції відмовилася назвати прізвище своїх колег, котрі свого часу мали проблеми із законом».

Голова фракції Партії регіонів Ігор Грещук подав відповідне звернення до начальника УМВС у Львівській області для перевірки усіх наведених фактів судимості депутата Нововяворівської міської ради Пелиньо Б.В., закликавши своїх колег із інших фракцій у Львівській обласній раді теж розпочати процес люстрації у власних рядах. А ще пообіцяв періодично надавати громадськості інформацію про «темні плями» з життя місцевих політиків.

 

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ