Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Громадський форум Львова став на захист театралів

У Громадському форумі Львова вважають, що причиною конфлікту між колективом та дирекцією Першого українського театру для дітей та юнацтва є незгода колективу проти ліквідації чи реорганізації шляхом звільнення працівників театру. Про це повідомили в Громадському форумі Львова.
„18.05.2006 р. творчий склад трудового колективу театру провів збори, на яких практично кожним учасником зборів було вкрай негативно оцінено діяльність  п. Думнича та п. Покотицької, з’ясовано що будь-яке “примирення” з існуючим директором є неможливим.
 Колектив театру категорично проти ліквідації чи реорганізації шляхом звільнення працівників театру. Театр - це в першу чергу унікальний колектив, що формувався роками і сам по собі має мистецьку цінність. Колектив, який стільки часу потерпає від вакханалії чиновників та недосконалості системи управління, повинен отримати шанс реалізувати свій творчий потенціал.
Ми розуміємо, що театру потрібна глибока реформа системи управління і будемо відстоювати необхідні позитивні зміни. Вимога працівників театру однозначна: Думнич Ю.В. мусить бути звільнений із займаної посади. Саме з цією вимогою працівники та Вільна профспілка театру розпочинають  голодування. Вони готові голодувати до задоволення їх вимоги.
П. Ю. Мисак  та інші працівники театру є членами Громадського форуму Львова  і звернулися до Форуму за підтримкою. Громадський форум Львова підтримує колектив театру та буде всіляко відстоювати його права.      
Ми віримо, що нова влада знайде можливість і способи припинити свавілля  представників старої влади (п. Покотицької та п. Ховзуна) та звільнити генерального директора Думнича Ю.В.”, - зазначається в заяві Громадського форуму Львова.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ