Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Громадський форум порятунку Стрия змінив назву і концепцію своєї роботи

Громадський форум порятунку Стрия змінив назву і концепцію своєї роботи у зв’язку з завершенням виборів і перемогою на виборах міського голови Стрия Романа Шрамов’ята.
 Про це «Гал-info» повідомив координатор Громадського форуму Стрия Андрій Левус. За його словами, форум порятунку Стрия відкрито виступив на підтримку самовисуванця Романа Шрамов’ята, за якого проголосувало 10 152  мешканці міста, та опозиціонував до  екс-голови Стрийської міської ради Василя Дмитришина.
За словами Андрія Левуса, Громадський форум Стрия найперше має бажання зайнятися земельними питаннями у місті. «Завтра  у Стрийській міській раді сесійне засідання, і ми вимагатимемо інвентаризації землі у місті», — сказав Андрій Левус. 
Перемогу на виборах міського голови Стрия отримав самовисуванець Роман Шрамов’ят, за якого проголосувало 10 152  мешканці міста. Його головними конкурентами стали кандидат від блоку „Наша Україна”, депутат Львівської обласної ради Олег Канівець, за якого проголосувало 8 613 стриян, та самовисуванець Василь Дмитришин, за якого проголосувало 7 972 стриян.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ